Analýza výkonnosti penzijních fondů - Davídková, Veronika; Witzany, Jiří, 1966-; Prokop, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této diplomové práce na téma "Analýza výkonnosti penzijních fondů" je podrobně zmapovat oblast penzijního připojištění, upozornit na jeho současné nedostatky a seznámit čtenáře s důchodovou reformou, která vstoupí v platnost 1.1.2013. Práce je rozdělena do pěti částí. V prvních dvou částech se čtenář seznámí s fungování penzijních fondů a penzijního připojištění, které upravuje zákon 42/1994 sb.. Třetí kapitola se věnuje srovnání výsledků hospodaření penzijních fondů, které působí na českém trhu. Čtvrtá část se podrobněji zabývá výnosnostmi penzijních fondů a pátá kapitola shrnuje nejdůležitější změny, které v rámci důchodové reformy čeká III. pilíř důchodového systému.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses