Analýza event marketingu vybrané studentské organizace - Neubauerová, Ilona (2012)
Cílem mé diplomové práce je provést analýzu event marketingové akce v organizaci ESN VSE Prague - Buddy System o.s. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické se věnuji vysvětlení pojmu event marketing jako součást marketingového mixu, typologii eventů a správnému plánování eventů. V praktické části se zaměřuji na analýzu akce Nation2Nation. Popisuji zde, jak akce probíhala v počátcích, a zabývám se analýzou současné situace. Stanovila jsem si tři hypotézy, které jsem na základě analýzy potvrdila. Primárním zdrojem informací byly dotazníky s návštěvníky, rozhovor s dřívějším hlavním organizátorem a pozorování. V závěru jsem provedla vyhodnocení a shrnula doporučení.