Analýza event marketingu vybrané studentské organizace - Neubauerová, Ilona; Skokanová, Dagmar; Kalinová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé diplomové práce je provést analýzu event marketingové akce v organizaci ESN VSE Prague - Buddy System o.s. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické se věnuji vysvětlení pojmu event marketing jako součást marketingového mixu, typologii eventů a správnému plánování eventů. V praktické části se zaměřuji na analýzu akce Nation2Nation. Popisuji zde, jak akce probíhala v počátcích, a zabývám se analýzou současné situace. Stanovila jsem si tři hypotézy, které jsem na základě analýzy potvrdila. Primárním zdrojem informací byly dotazníky s návštěvníky, rozhovor s dřívějším hlavním organizátorem a pozorování. V závěru jsem provedla vyhodnocení a shrnula doporučení.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses