Marketingová strategie - Kůs, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Kozlová, Taťána (2012)
Předmětem této bakalářské práce je prozkoumat současné marketingové aktivity firmy AARON předního prodejce digitálních fotoaparátů.Budu analyzovat současné marketingové nástroje a navrhnu zlepšení účinnosti a efektivnosti těchto nástrojů. Marketingový strategie je jak řídit a koordinovat úsilí v oblasti marketingu tak, aby bylo v této oblasti dosaženo stanovených cílů. Cílem většinou bývá zvýšení prodeje, obratu, tržeb, zisku či vytlačení konkurenta ,ale také budování image firmy a firemní kultury. Zaměřím se na analýzu marketingového prostředí podniku ,dále na analýzu konkurence , zhodnotím zde současný marketingový mix podniku.Výsledné poznatky shrnu do SWOT analýzy a navrhnu nové nástroje a strategie pro budoucí období.
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; strategic marketing; bachelor's theses