Analýza důchodového systému na Slovensku - Švecová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vopátek, Jiří; Havelka, Simon (2012)
1. V teoretické části: teoretické vymezení důchodových (penzijních) systémů, vymezení pilířového systému v oblasti důchodů na Slovensku. 2. V praktické části: analýza demografické situace a plynoucí východiska pro započatou důchodovou reformu na Slovensku, analýza a zhodnocení, v základních rysech, v minulosti započaté důchodové reformy na Slovensku. 3. Zhodnocení důchodové reformy na Slovensku s vymezením možného využití pro ČR
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: důchodové systémy; důchodové reformy; demografický vývoj; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; pension systems; pension reforms; demographic transition; master's theses