Stres a vyrovnávání se s ním - Zikeš, Tomáš (2012)
Bakalářská práce se zabývá stresem, jeho druhy, příčinami, mechanismy fungování a důsledky na lidský organismus a popisuje způsoby, jak s negativními účinky stresu bojovat. V praktické části bude provedeno šetření mezi studenty FM VŠE zaměřené na širší aspekty vnímání stresu a na jejich současné schopnosti se se stresem vyrovnat. Cílem této studie je získat podklady pro úvahu o případném řešení přípravy budoucích manažerů na stresové situace v rámci výuky.