Stres a vyrovnávání se s ním - Zikeš, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Beroun, Tomáš (2012)
Bakalářská práce se zabývá stresem, jeho druhy, příčinami, mechanismy fungování a důsledky na lidský organismus a popisuje způsoby, jak s negativními účinky stresu bojovat. V praktické části bude provedeno šetření mezi studenty FM VŠE zaměřené na širší aspekty vnímání stresu a na jejich současné schopnosti se se stresem vyrovnat. Cílem této studie je získat podklady pro úvahu o případném řešení přípravy budoucích manažerů na stresové situace v rámci výuky.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: stres (psychologie); zvládání stresu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; stress (psychology); stress management; bachelor's theses