Zhodnocení finančních nástrojů regionální politiky vybraného kraje - Pudilová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Pucandlová, Miroslava (2012)
Bakalářská práce se zabývá regionální politikou a jejími nástroji využívanými v Jihočeském kraji. Po vymezení definice, principů, pojetí a cílů regionální politiky je provedena klasifikace jednotlivých nástrojů a popis historického vývoje a současné regionální politiky. Práce provádí zhodnocení finančních nástrojů regionální politiky kraje, které resultuje v komparaci finančních nástrojů v letech 2010, 2011 a 2012 a ke zjištění možného souladu či nesouladu grantových programů s cíly deklarovanými v Programu rozvoje kraje. Jsou nastíněné opomíjené oblasti a navržena možná řešení rozvoje těchto oblastí.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: regionální rozvoj; regionální politika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional development; regional policy; bachelor's theses