Analýza přínosů vybrané kulturní akce - Zaunmüllerová, Pavla (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na ekonomické a jiné přínosy Slavností solné Zlaté stezky pro místí podnikatele, obyvatele i pro samotné město Prachatice. Práce je rozdělena do dvou částí. První se zabývá teorií vztahující se k dané problematice a druhá část obsahuje vyhodnocení získaných informací prostřednictvím ankety. Výsledkem tohoto šetření je zjištění, do jaké míry konání této akce ovlivňuje místní podnikatele z hlediska ekonomických přínosů, obyvatele města z pohledu sociokulturních přínosů a město Prachatice z hlediska marketingových přínosů. Na základě těchto zjištěných informací by měl být vytvořen návrh doporučení na zlepšení organizace Slavností solné Zlaté stezky