Analýza přínosů vybrané kulturní akce - Zaunmüllerová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Bauer, Jan (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na ekonomické a jiné přínosy Slavností solné Zlaté stezky pro místí podnikatele, obyvatele i pro samotné město Prachatice. Práce je rozdělena do dvou částí. První se zabývá teorií vztahující se k dané problematice a druhá část obsahuje vyhodnocení získaných informací prostřednictvím ankety. Výsledkem tohoto šetření je zjištění, do jaké míry konání této akce ovlivňuje místní podnikatele z hlediska ekonomických přínosů, obyvatele města z pohledu sociokulturních přínosů a město Prachatice z hlediska marketingových přínosů. Na základě těchto zjištěných informací by měl být vytvořen návrh doporučení na zlepšení organizace Slavností solné Zlaté stezky
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: management kultury; ekonomika cestovního ruchu; ankety; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cultural management; economics of tourism; inquiry; bachelor's theses