Rozpočtový výhled obce - Hrazdírová, Pavlína (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá rozpočtovým výhledem města Sezimovo Ústí a hospodařením města v letech 2008 -2011. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které je nutné znát k realizaci praktické části. Tyto pojmy jsou především spjaty s rozpočtem a rozpočtovým výhledem, díky kterým je možné provést následnou analýzu rozpočtového výhledu a rozpočtů. Hlavním výstupem této bakalářské práce je sestavený rozpočtový výhled 2013 -- 2017, který vychází z předchozí analýzy. Podklady pro tvorbu praktické části této bakalářské práce byly sekundární údaje získané od města Sezimovo Ústí. V teoreticko -- metodologické části byly využity materiály, které se zabývají danou tematikou.