Hospodaření města Pelhřimov - Fučík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou hospodaření města Pelhřimov (s důrazem na kapitálovou část rozpočtu) v letech 2009 -- 2011. Tato práce je zaměřena na analýzu rozpočtu a investičních projektů města. V teoreticko-metodologické části jsou uvedeny jednotlivé pojmy týkající se rozpočtu, rozpočtové skladby, příjmů a výdajů rozpočtu obce. Praktická část se zabývá analýzou rozpočtu města a určením výrazných odchylek, výpočtem finančních ukazatelů a zhodnocení investičních projektů města.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: obce; veřejné finance; veřejné rozpočty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; municipalities; public finance; public budgeting; bachelor's theses