CIDER z České Kanady - analýza možností výroby specifického produktu - Košťál, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Novák, Michal (2012)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru zaměřeného na výrobu specifického produktu v oblasti České Kanady. Produktem je cider, lehký alkoholický nápoj z jablečného moštu. Řešení problému vychází z potřeby diverzifikovat činnosti v zemědělství České Kanady, podpořit zaměstnanost a ekonomickou stabilitu oblasti a zároveň přispět výsadbou ovocných stromů k ekologické stabilitě krajiny České Kanady.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: podnikatelské projekty; marketing; ovocné dřeviny; ovocné nápoje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; marketing; fruit woody plants; fruit drinks; bachelor's theses