Studie udržitelného managementu příměstské rekreační nádrže - Duras, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Kučera, Tomáš (2012)
Cílem studie je zpracování analýzy možností udržitelného využití příměstské rekreační nádrže s důrazem na vytvoření dlouhodobé rovnováhy mezi hledisky ekonomickými, sociálními a ekologickými. Po analyzování všech tří hledisek jsem dospěl k výsledku, že k zajištění ekonomické udržitelnosti je nutné přijmout některá opatření, a to v takové míře, aby tato opatření nebyla na úkor udržitelnosti sociální a ekologické
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: environmentální management; vodní hospodářství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental management; water management; master's theses