Analýza produktu cestovní kanceláře - Nezveda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou konkrétního produktu Cestovní kanceláře Enko. Jejím výstupem jsou doporučení, která cestovní kanceláři naznačí lepší postupy při jednání s její klientelou a propagaci CK. Klíčovou analýzou v této práci je odhalení bodu zvratu zkoumaného produktu CK.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; cestovní kanceláře; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; travel agencies; financial analysis; bachelor's theses