Zapojování veřejnosti do procesu revitalizace veřejných prostranství - Ondoková, Štěpánka (2012)
Předmětem bakalářské práce je charakteristika zapojování veřejnosti do procesu revitalizace veřejných prostranství s využitím konkrétního popisu participace veřejnosti v plánovacím procesu obnovy veřejných prostranství ve vybrané obci.