Zapojování veřejnosti do procesu revitalizace veřejných prostranství - Ondoková, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966-; Sedláková, Jaroslava, 1972- (2012)
Předmětem bakalářské práce je charakteristika zapojování veřejnosti do procesu revitalizace veřejných prostranství s využitím konkrétního popisu participace veřejnosti v plánovacím procesu obnovy veřejných prostranství ve vybrané obci.
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: veřejnost; veřejný zájem; volný čas; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public sphere; public interest; leisure; bachelor's theses