Analýza vývoje cen nemovitostí ve vztahu k probíhajícím změnám ve společnosti - Kotula, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Došek, Marek (2012)
Cílem této diplomové práce je na základě zjištěných dat a dosavadního vývoje na trhu nemovitostí v kombinaci s údaji vypovídající o příjmech a nákladech domácností, predikovat budoucí trendy na trhu nemovitostí. Pomocí porovnání hodnoty nemovitostí, ceny nájmů ve vybraných lokalitách s příjmy a náklady různých příjmových skupin zjistíme, které jednotlivé příjmové skupiny jsou schopny nemovitosti koupit či pronajmout a za jakých podmínek. Výsledkem práce je popsání šesti budoucích trendů
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: oceňování nemovitostí; trh nemovitostí; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; real property valuation; real estate market; master's theses