Analýza ubytovacích kapacit v agroturistických zařízeních - Zelinková, Věra (2012)
Diplomova prace se zabyva analyzou ubytovacich kapacit v agroturistickych zarizenich na Jizni Morave. Prace analyzuje ubytovaci zarizeni na Znojemske, Velkopavlovicke a Mikulovske vinarske stezce. Analyzuje nabidky ubytovacich kapacit podle typu ubytovani, sezonnosti, cen za ubytovani, nabizenych doplnkovych sluzeb na kazde vinarske stezce, je zde provedena prostorova analyza. Nabidky jsou porovnany mezi jednotlivymi stezkami