Analýza ubytovacích kapacit v agroturistických zařízeních - Zelinková, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Krbová, Jana, 1962- (2012)
Diplomova prace se zabyva analyzou ubytovacich kapacit v agroturistickych zarizenich na Jizni Morave. Prace analyzuje ubytovaci zarizeni na Znojemske, Velkopavlovicke a Mikulovske vinarske stezce. Analyzuje nabidky ubytovacich kapacit podle typu ubytovani, sezonnosti, cen za ubytovani, nabizenych doplnkovych sluzeb na kazde vinarske stezce, je zde provedena prostorova analyza. Nabidky jsou porovnany mezi jednotlivymi stezkami
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: agroturistika; ubytovací zařízení; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; farm tourism; accommodations; strategic marketing; master's theses