Cizinci na trhu práce v ČR - Randlová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Menhart, Aleš (2012)
Bakalářská práce má za cíl přiblížit migrační vývoj na území České republiky z dlouhodobého hlediska. Práce se dále zaměřuje na analýzu zahraniční zaměstnanosti na českém trhu práce z pohledu počtu, státní příslušnosti, klasifikace zaměstnání a podle ekonomické aktivity cizinců. Práce také zjišťuje povědomí respondentů o zahraničních pracovnících na českém trhu práce, kdy výsledky z dotazníkového šetření porovnává se skutečným stavem.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; migrační politika; cizinci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; migration policy; aliens; bachelor's theses