Vývoj koncové ceny elektřiny pro odběratele typu domácnost od roku 2000 - Matyásko, Jan; Dočkal, Dalibor; Zajíček, Miroslav, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Abstrakt Cena elektrické energie je významnou položkou spotřebního koše mnoha domácností. Všeobecné povědomí o tom, co cenu elektřiny ovlivňuje, či jaké složky ji tvoří, je však nízké. Cílem této práce je zanalyzovat vývoj ceny elektřiny a pojmenovat hlavní faktory, které její výši ovlivňují. Budou charakterizovány všechny části koncové ceny elektřiny. V praktické části bude provedena analýza na základě platných cen od roku 2000. V závěru bude vyhodnoceno, zda výše plateb za energii reálně roste, nebo klesá.
Vedoucí práce: Dalibor Dočkal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses