Návrh stratégie spoločnosti ENKI creative s.r.o. - Klincková, Zora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Černík, Peter (2012)
Diplomová práca bude v najbližších 5 rokoch slúžiť vedeniu spoločnosti ENKI creative s.r.o. ako základný strategický dokument. V práci je prevedená podrobná strategická analýza vnútorného aj vonkajšieho prostredia podniku. Použité sú metódy PESTEL, Porterov model 5 síl, SWOT analýza, Porterove základné konkurenčné stratégie a ďalšie... Na základe výsledkov z prevedených analýz bude možné posúdiť postavenie spoločnosti na trhu, jej pozitíva a negatíva a navrhnúť vhodnú stratégiu pre naplnenie jej vízie do budúcnosti
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; konkurenční výhoda; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; competitive advantage; master's theses