Interní komunikace v bankovní instituci - Zelová, Dagmar (2012)
Cílem diplomové práce je analyzovat interní komunikaci ve společnosti Raiffeisenbank, a.s., identifikovat přednosti a nedostatky a navrhnout opatření k zefektivnění komunikačního procesu mezi cílovými skupinami interní komunikace. Teoretická východiska jsou zpracována s využitím dostupné odborné literatury a internetových zdrojů věnovaných interní komunikaci. Součástí praktické části je vyhodnocení výsledků dotazníkového šetření uskutečněného mezi vybranými zaměstnanci banky.