Interní komunikace v bankovní instituci - Zelová, Dagmar; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je analyzovat interní komunikaci ve společnosti Raiffeisenbank, a.s., identifikovat přednosti a nedostatky a navrhnout opatření k zefektivnění komunikačního procesu mezi cílovými skupinami interní komunikace. Teoretická východiska jsou zpracována s využitím dostupné odborné literatury a internetových zdrojů věnovaných interní komunikaci. Součástí praktické části je vyhodnocení výsledků dotazníkového šetření uskutečněného mezi vybranými zaměstnanci banky.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses