Moderné metódy získavania zamestnancov - Levrincová, Vieroslava; Němec, Otakar; Zaicová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Táto diplomová práca si kladie za cieľ vytvoriť prehľad moderných metód získavania zamestnancov, ktoré vznikli ako odpoveď na aktuálne trendy na trhu práce a hlavných zásad ich úspešného použitia. Úvodná časť práce je venovaná detailnému popisu procesu získavania zamestnancov, jeho významu v rámci reťazca ostatných náborových aktivít a popisu tradičných metód komunikácie s uchádzačmi. Jadro diplomover práce pojednáva o aktuálnych trendoch na trhu práce a moderných metódach získavania zamestnancov, konkrétne o korporátnych kariérnych stránkach, sociálnych a profesionálnych sieťach a okrajovo aj o virtuálnych realitách a online hrách. V praktickej časti budú overené teoretické zásady na konkrétnom príklade spoločnosti Danone, a.s. s cieľom zhodnotiť stratégiu získavania zamestnancov tejto spoločnosti a navrhnúť optimalizačné riešenia identifikovaných nedokonalostí.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses