Interní firemní komunikace v holdingu PNS - Hradecká, Lucie; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se věnuje interní komunikaci v holdingové společnosti PNS. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmů: komunikace, interní komunikace a její nástroje, metody i bariéry. Praktická část je zaměřena na holding PNS a prostřednictvím anonymního dotazníkového šetření analyzuje úroveň stávající vnitropodnikové komunikace a názory zaměstnanců na způsoby předávání informací. Na základě výsledků získaných z průzkumu pak hodnotí využívání komunikačních prostředků, efektivitu komunikačních nástrojů a spokojenost zaměstnanců. V závěru jsou shrnuty výsledky a navržena některá doporučení, která by mohla vést ke zlepšení stávající úrovně interní komunikace ve společnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses