Premietnutie logiky sloganu "SIMPLY CLEVER" do podnikovej kultúry spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. - Mýtna, Dominika; Nový, Ivan, 1956-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavnou témou tejto diplomovej práce je organizačná kultúra v spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. a jej vylaďovanie v duchu sloganu "SIMPLY CLEVER", pričom jej spracovanie nadväzuje na projekt spracovávaný v danej spoločnosti. Práca je štruktúrovaná do štyroch hlavných celkov. V prvej časti práce sú spracované teoretické východiská organizačnej kultúry, jej diagnostiky, ako aj problematika zmeny kultúry organizácie. Druhá a tretia časť práce poskytujú kompletný metodický postup výskumu, spracovanie témy a hlavné výstupy v podobe identifikácie problémových oblastí, definovania katalógu nových hodnôt a vzorcov chovania, ale aj návrhu metodiky internej komunikačnej kampane za účelom komunikácie nových "SIMPLY CLEVER hodnôt" k zamestnancom. V zhrňujúcej časti práce poskytujem sumarizáciu potenciálnych rizík a návrh krátkodobých aj dlhodobých opatrení podporujúcich úspešnú realizáciu projektu formovania organizačnej kultúry, tak aby rezonovala s logikou sloganu "SIMPLY CLEVER".
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses