Motivace k trenérství v atletických klubech - Hrádková, Eva (2012)
Práce je zaměřena na zjištění motivačních zdrojů trenérů atletického klubu Stodůlky Praha. Následně jsou tyto hodnoty použity k porovnání s motivačním profilem definovaných cílových skupin, s cílem porovnat vzájemnou podobnost těchto profilů, což by mělo pomoci určit, zda se v daných cílových skupinách nacházejí noví potenciální trenéři atletiky.