Motivace k trenérství v atletických klubech - Hrádková, Eva; Pauknerová, Daniela, 1970-; Bedrnová, Eva, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce je zaměřena na zjištění motivačních zdrojů trenérů atletického klubu Stodůlky Praha. Následně jsou tyto hodnoty použity k porovnání s motivačním profilem definovaných cílových skupin, s cílem porovnat vzájemnou podobnost těchto profilů, což by mělo pomoci určit, zda se v daných cílových skupinách nacházejí noví potenciální trenéři atletiky.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses