Analýza nezaměstnanosti mládeže ve Španělsku - Draisaitl, Michael; Dočkal, Dalibor; Loužek, Marek, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Tato práce se zabývá nezaměstnaností mládeže ve Španělsku, kde téměř 50% osob mladších 25-ti let se nachází ve stavu nezaměstnaných. Tato hodnota je nejvyšší v rámci celé Evropské Unie, a tak cílem práce je definovat příčiny. Práce se věnuje podmínkám španělského trhu práce, vlivem Evropské Unie, vzdělanostní strukturou cílové skupiny v porovnání s nezaměstnaností v jednotlivých sektorech a v neposlední řadě dopadem finanční krize na sledovanou veličinu. K dosažení odpovědí na dané otázky bude použito analýzy statistik z oficiálních zdrojů a hodnoty komparovány v rámci zemí Evropské Unie.
Vedoucí práce: Dalibor Dočkal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses