Administrativní bariéry zakládání malých a středních podniků - Šefránek, Pavel; Dočkal, Dalibor; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce analyzuje současnou situaci stran administrativních bariér při zakládání malých a středních podniků v České republice v porovnání s jejími nejbližšími slovanskými sousedními zeměmi -- Maďarskem a Slovinskem. V aplikační části porovnává jednotlivé fáze zakládání společnosti a ukazuje, jak se jednotlivé země tohoto problému zhostily, a kde by se Česká republika mohla přiučit tak, aby tyto administrativní procedury tvořily co nejmenší možnou část počátečních nákladů vstupu do odvětví. Teoretická část poskytuje vysvětlující rámec zkoumaného problému.
Vedoucí práce: Dalibor Dočkal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses