EVP ve společnosti Hilti v regionu EE-EU - Fučíková, Petra (2021)
Diplomová práce má za cíl pomoci HR oddělením v regionu EE-EU ve společnosti Hilti s definováním jednotlivých Personas a s následným pochopením jejich cílů, názorů a potřeb. Celý výzkum byl prováděn pomocí strukturovaných rozhovorů anebo dotazníkového šetření napříč všemi odděleními i napříč státy v regionu EE-EU, jedná se o tyto státy: Českou republiku, Slovenskou republiku, Estonsko, Litvu a Lotyšsko. Po provedení strukturovaných rozhovorů a dotazníkových šetření byly zanalyzované výsledky odpovědí respondentů a na základě těchto výsledků bylo napsáno doporučení pro HR manažery v celém regionu EE-EU. V průzkumu byly zjištěny rozdíly mezi jednotlivými Personas, ale i rozdíly mezi jednotlivými sledovanými státy. Přestože mezi odpověďmi respondentů zazněly na společnost výtky, jsou respondenti ve společnosti Hilti v regionu EE-EU spokojeni.