EVP ve společnosti Hilti v regionu EE-EU - Fučíková, Petra; Němec, Otakar; Vejskalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce má za cíl pomoci HR oddělením v regionu EE-EU ve společnosti Hilti s definováním jednotlivých Personas a s následným pochopením jejich cílů, názorů a potřeb. Celý výzkum byl prováděn pomocí strukturovaných rozhovorů anebo dotazníkového šetření napříč všemi odděleními i napříč státy v regionu EE-EU, jedná se o tyto státy: Českou republiku, Slovenskou republiku, Estonsko, Litvu a Lotyšsko. Po provedení strukturovaných rozhovorů a dotazníkových šetření byly zanalyzované výsledky odpovědí respondentů a na základě těchto výsledků bylo napsáno doporučení pro HR manažery v celém regionu EE-EU. V průzkumu byly zjištěny rozdíly mezi jednotlivými Personas, ale i rozdíly mezi jednotlivými sledovanými státy. Přestože mezi odpověďmi respondentů zazněly na společnost výtky, jsou respondenti ve společnosti Hilti v regionu EE-EU spokojeni.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses