Podnikatelský plán pro technologický startup - Vacek, Jan (2021)
Tato diplomová práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu pro společnost ReLot, která chce vytvořit novou mobilní aplikaci. Jedná se o dosud nerealizovaný projekt autora s možností realizace projektu v budoucnu. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části jsou popsány základní pojmy a definice, legislativní požadavky podnikání a následně jsou popsány teoretické základy pro sestavení podnikatelského plánu, z jakých částí se skládá a jak ho správně sestavit. Druhá praktická část diplomové práce je věnována sestavení podnikatelského plánu.