Podnikatelský plán pro technologický startup - Vacek, Jan; Mareš, Jan, 1986-; Dvouletý, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu pro společnost ReLot, která chce vytvořit novou mobilní aplikaci. Jedná se o dosud nerealizovaný projekt autora s možností realizace projektu v budoucnu. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části jsou popsány základní pojmy a definice, legislativní požadavky podnikání a následně jsou popsány teoretické základy pro sestavení podnikatelského plánu, z jakých částí se skládá a jak ho správně sestavit. Druhá praktická část diplomové práce je věnována sestavení podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses