Vývoj mobilnej aplikácie na monitorovanie tepovej frekvencie s využitím Polar SDK - Petreň, Dušan; Novotný, Jakub, 1977-; Musil, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je návrh a implementácia aplikácie používajúcu Polar SDK pre komunikáciu s externým zariadením na meranie tepovej frekvencie. Práca analyzuje existujúce riešenia mobilných aplikácií od spoločnosti Polar. Vývoj aplikácie sa riadi postupom popísaným podľa metodiky MMSP. Vyvinutá mobilná aplikácia pre operačný systém Android je naprogramovaná pomocou programovacieho jazyka Kotlin a vývojového prostredia Android Studio. Pre vytvorenie grafického rozhrania je použitá knižnica Jetpack Compose a pre interakciu s lokálnou SQLite databázou knižnica Room. Aplikácia využíva pre komunikáciu s externými meračmi tepovej frekvencie Polar SDK.
Vedoucí práce: Jakub Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses