Influencer marketing a ovlivňování spotřebitele - Veselý, Jan; Černá, Jitka, 1961-; Fořt, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce pojednává o influencer marketingu na sociálních sítích. Cílem práce je zjistit, jakými postupy a metodami lze zvýšit efektivnost komunikace mezi influencerem a firmou, zjistit nedostatky komunikace jak ze strany influencerů, tak ze strany firem. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy využívající se v části praktické a také jsou zde shrnuty dosavadní poznatky o influencer marketingu. Praktická část vychází z kvalitativních výzkumů, mezi kterými jsou hloubkové rozhovory a metoda komparace.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses