Renovace zpravodajského programu České televize ČT24 - Kudrnová, Anna (2021)
Práce si dává za cíl zjistit, jaká je znalost značky zpravodajského programu České televize ČT24 a jaké existují možnosti v jeho dalším posunutí pro spokojenost diváků. V teoretické části se bude práce zabývat obecnými informacemi, které se váží k televiznímu vysílání a obecně k fungování televizí, především veřejnoprávní televize. Praktická část bude postavená na dotazníkovém šetření, které by mělo zjisti, jaké jsou představy diváka o náplni programu zpravodajského programu a na základě dotazníku navržené programové řešení.