Renovace zpravodajského programu České televize ČT24 - Kudrnová, Anna; Hanzlík, Jan, 1979-; Kubaš, Mario, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Práce si dává za cíl zjistit, jaká je znalost značky zpravodajského programu České televize ČT24 a jaké existují možnosti v jeho dalším posunutí pro spokojenost diváků. V teoretické části se bude práce zabývat obecnými informacemi, které se váží k televiznímu vysílání a obecně k fungování televizí, především veřejnoprávní televize. Praktická část bude postavená na dotazníkovém šetření, které by mělo zjisti, jaké jsou představy diváka o náplni programu zpravodajského programu a na základě dotazníku navržené programové řešení.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses