Problematika vulnerability managementu a jeho řešení v korporaci - Stehno, Filip; Luc, Ladislav; Sedláček, Jiří, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
V práci bude popsán vulnerability management v kontextu informační bezpečnosti. Cílem práce bude vytvoření automatizace procesu správy zranitelností v rámci IT infrastruktury vybrané korporace. Přínosem této práce bude analýza procesu správy zranitelnosti ve velké společnosti a následný návrh a realizace automatizace. Práce bude strukturovaná do teoretické a praktické části. Teoretická část bude obsahovat uvedení do bezpečnosti, seznámení se zranitelnostmi, popis vulnerability managementu a osvědčených postupů, jak se řeší. Praktická část se zaměří na IT prostředí konkrétní společnosti a návrh a řešení procesu řízení zranitelností pomocí automatizace.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses