Ekonomický potenciál brownfields ve městě Františkovy Lázně a jeho využití - Vaňková, Barbora; Lindner, Milan; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem práce je přiblížit problematiku nemovitostí typu tzv. brownfields a to konkrétně ve městě Františkovy Lázně. Teoretická část práce nastiňuje terminologii související s danou problematikou, tzv. pojem brownfield, rozličné typy browfields, jakož i okolnosti jejich revitalizace. Praktická část práce zahrnuje analýzu jednotlivých brownfieldů ve Františkových Lázních, stejně jako celkové zhodnocení města Františkovy Lázně se zřetelem na brownfieldy. Kromě toho je součástí práce dotazníkové šetření zabývající se povědomím obyvatel Františkových Lázních o místních objektech typu brownfield a jejich preferencí v otázce možné regenerace těchto objektů. Na základě dotazníkového šetření je navržen potenciální způsob využití konkrétního brownfieldu a zhodnocena proveditelnost realizace.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses