UX optimalizace vybrané webové aplikace - Urban, Petr (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá UX optimalizací vybrané webové aplikace penzionu Penzion U Zvonu. Jejím cílem je optimalizovat UX webové aplikace. Bakalářská práce se skládá ze dvou hlavních částí. První část je teoretická. Tato část začíná definováním základních pojmů souvisejících s UX. Následuje shrnutí historie, tvorba a trendy webových aplikací. Teoretická část je zakončena popisem postupu a metod využívaných při vytváření nebo optimalizaci UX u webové aplikace. Druhou hlavní částí je praktická část, která využívá postupu a metod popsaných na konci teoretické části. Celý postup je popsán a vysvětlen. Cílem praktické části je vytvoření návrhů pro optimalizaci vybrané webové aplikace, a zároveň k praktické ukázce využití nabytých znalostí.