Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr - Valečka, Jan (2021)
Tématem bakalářské práce je marketingová analýza produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr. Mezi hlavní cíle patří analýza reklamní kampaně produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr a s tím spojený rozbor nákupního chování zákazníků. Práce se věnuje mimo jiné také situační analýze a popisu komunikačního mixu značky Nowaco. Mezi dílčí cíle patří popis aktuálního stavu marketingového mixu výrobku a zjištění povědomí o výrobku pomocí dotazníkového šetření. V závěru jsou shrnuta všechna důležitá zjištění, která vyplynula z použitých výzkumných metod, a poskytnuta doporučení, jak zlepšit komunikační strategii a efekt reklamní kampaně.