Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr - Valečka, Jan; Vávra, Oldřich; Pilát, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tématem bakalářské práce je marketingová analýza produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr. Mezi hlavní cíle patří analýza reklamní kampaně produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr a s tím spojený rozbor nákupního chování zákazníků. Práce se věnuje mimo jiné také situační analýze a popisu komunikačního mixu značky Nowaco. Mezi dílčí cíle patří popis aktuálního stavu marketingového mixu výrobku a zjištění povědomí o výrobku pomocí dotazníkového šetření. V závěru jsou shrnuta všechna důležitá zjištění, která vyplynula z použitých výzkumných metod, a poskytnuta doporučení, jak zlepšit komunikační strategii a efekt reklamní kampaně.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses