Optimalizace komunikačního mixu na základě ROI - Melíšek, Tadeáš; Mareš, Jan, 1986-; Paclík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zabývá optimalizací komunikačního mixu z hlediska výkonnosti online marketingových kanálů. Cílem práce je vyhodnotit, které online marketingové nástroje pracují s nejvyšší návratností. V závěru jsou formulovány konkrétní kroky, jak zvýšit návratnost finančních prostředků investovaných do online komunikační strategie. Ty vycházejí z údajů z Google Analytics a dotazníkového šetření u více než 220 respondentů.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses