Výzkum zákaznické spokojenosti Reja spol. s r.o. - Škrobánková, Růžena; Tahal, Radek, 1970-; Borovská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato práce se zabývá výzkumem zákaznické spokojenosti s produktem a službami, které firma Reja poskytuje. Teoretická část je zaměřena na představení zákaznické spokojenosti. Kapitoly shrnují, kdo je to zákazník, jak se spokojenost měří, co je to loajalita a NPS. Dále se v teoretické části popisují poznatky a specifika ohledně nedoslýchavých zákazníků a zákaznické spokojenosti na trhu se sluchadly. V této části práce jsou uvedeny i výzkumné metody. Praktická část se věnuje realizaci dotazníkového průzkumu, následné analýze dat a vyhodnocení. Cílem praktické části je změření zákaznické spokojenosti, segmentace zákazníků na základě spokojenosti a analýza faktorů, podle kterých lze spokojenost měřit. Průzkum prokázal podle NPS spokojenost zákazníků s firmou Reja. Byly vytvořeny tři zákaznické segmenty na základě spokojenosti. Nejvýznamnějšími faktory pro spokojenost podle měření jsou frekvence nošení sluchadla a míra závislosti na sluchadle. Na základě získaných dat byly vytvořeny závěry a doporučení pro zkoumanou firmu.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses