Obnova brownfieldu Hajnišův mlýn - Bučková, Gabriela; Lindner, Milan; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na brownfields. V teoretické části nejprve v obecné rovině seznamuje s danou problematikou. Definuje stěžejní pojmy, zabývá se udržitelným rozvojem území a suburbanizací. Dále také představuje legislativní a ekonomické nástroje pro rozvoj brownfields. V praktické části je pozornost věnována objektu Hajnišův mlýn. Práce přibližuje jeho historii a nastiňuje situaci, v níž se nachází. Cílem této bakalářské práce je identifikovat optimální variantu jeho obnovy. Pomocí dotazníkového šetření je zkoumán postoj občanů města vůči tomuto objektu a je také zjišťován jimi preferovaný způsob využití. V závěru práce jsou ze zjištěných výsledků formulovány vlastní návrhy a doporučení.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses