Vliv práce z domova na zaměstnance bankovního sektoru - Ostrihonová, Beáta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou práce z domova, konkrétně vlivem práce z domova na zaměstnance bankovního sektoru. V teoretické části jsou rozebrány základní pojmy související s prací z domova, jejím vlivem na zaměstnance a bankovní sektor, vlivem digitálních technologií na práci. Na teoretickou část navazuje část praktická, která obsahuje kvalitativní šetření pomocí polostrukturovaných rozhovorů. Cílem bakalářské práce je analyzovat vliv práce z domova na výkonnost a zdraví zaměstnanců bankovního sektoru a navrhnout doporučení, které předchází negativnímu vlivu práce z domova. Výstupy práce budou užitečné zaměstnancům, personálnímu oddělení Komerční banky a.s. a dalším organizacím, které využívají, či chtějí využívat práci z domova.