Kulturní infrastruktura v obci Rudník - Cermanová, Petra; Lindner, Milan; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se věnuje tématu kulturní infrastruktury a kulturní nabídky ve venkovské obci. Praktická část se konkrétně zaměřuje na zmapování kulturního zázemí a nabídky akcí v obci Rudník. Cílem práce je posoudit podobu kulturní infrastruktury i kulturní nabídky v Rudníku a následně formulovat vlastní doporučení k jejímu zkvalitnění. V teoretické části jsou využity poznatky z literatury a v praktické části z rozhovoru se starostou obce, dotazníkového šetření i vlastních poznatků.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses